Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi All, We are currently in the middle of an Outlook 2007 to Outlook 2013 POC & to date we have had some challenges in regards to the functionality of the ...
Forum Discussion by Scott_B | 21 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution I've been searching for a while and can't seem to find good or recent documentation on what I need to do. We're getting out of the EV game and ...
Forum Discussion by rbrumm | 17 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Dear All, We would like to know, how we can delete or de-attached psts from the mailbox. Reagards, MontoN. have you had a chance to have you had a ...
Forum Discussion by MontoN | 11 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, Due to a mistake made with policies in a customer's environment, their Outlook 2007 install on their EV 8.0.4.1991 server has been upgraded with Office ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Francis-T | 07 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Good afternoon, My co-worker recently installed Office 2013 64-bit on his Windows 7 (x64-bit) laptop.  He installed the Outlook 10.0.4 CHF3 add-in and it is not ...
Forum Discussion by JKormos | 07 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution We have moved to another archive solution and are ready to decommision our sole EV server. User emails were all exported back into Exchange and shortcut/stub ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brachus | 03 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, I'm trying to follow this technote: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH50256 The problem is that I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yarg | 07 Aug 2014 | 11 comments
I need a solution Dear all, Background: I am currently working on an install script to upgrade users from Office 2007 to Office 2013. There are a number of add-ins to remove ...
This issue has been solved
Forum Discussion by eoinmc | 23 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all, We are in the process of migrating our Exchange infrastructure from on-premise to a cloud-based IAAS environment.  We use EV purely to archive the journal ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yarg | 23 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We have upgraded our EV from 8 to 10 and started using Veeam as backup from BE. emails are in pending archive mode and been given this solution: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nysoh | 02 Apr 2014 | 4 comments