Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Team,   I am getting the below error while starting Netbackup client services.   The NetBackup Client Service service failed to start due to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gopi4sl | 28 Jun 2014 | 12 comments
I need a solution Hi, We have a netbackup media server that runs on UNIX amongst other 4 media servers that run on widnows server 2008R2. Net backup runs on 7.5.0.6. The master ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maxsven | 26 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Guys, my name is Walter. I have a problem with a library tape backup. My organization has: * One Master server with Windows Server 2008 R2 and NetBackup ...
Forum Discussion by Walter_AR | 24 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Good Day, I have to do a Server OS Upgrade on my NetBackup 7.5.0.6 Master Server. Current OS = MS Server 2003 R2 32 Bit. (8GB Memory) Upgrade to = MS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SIE_PaulDK | 03 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution I recently updated my 2 5220 NBU Appliances to 2.6.0.2/7.6.0.2 (from 2.6.0.1/7/6/0/1).  Now trying to update my clients.  When I try to upgrade from 7.6.0.1 to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisHemann | 29 May 2014 | 6 comments
I need a solution Hi Experts, I like to standardize all my 8 media servers to be display as hostname which i already register in the host file. From the NetBackup console only one ...
Forum Discussion by Rookies | 06 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, My server crashed. my other server is win2003 with nbackup 6.5 installed. is there any issue, if i try to import the data from tape?because it have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Agent47 | 14 Mar 2014 | 9 comments
I need a solution i try to uninstall Netbackup Client 7.5 but after i press remove/uninstall button in add or remove program no process was started. i've try to do it by log in as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 28 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, I downloaded the "clients" package and the master/media server package for Netbackup Enterprise (licensed by capacity). The Master server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Javier_dell | 19 Feb 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I am looking to decommission two 5020 appliances from my netbackup environment and wanted to run my steps pass the forum, see if there is anything I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by daveNBU | 17 Feb 2014 | 1 comment