Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution in den Programmen/Features ist es nicht mehr vorhanden, obwohls läuft... Bitte um Clean Wipe Tool! LG You need to contact You need to contact ...
Forum Discussion by Kinderfreunde | 09 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi! I am installing SCEP to my serveres. I have send SECP from SCCM as the SCEP automatically uninstall sep and at the same time SCEP will be installed to these ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ksu | 25 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Is there any way to convert a base of computers with SEP Small Business Edition v 12.1.2015.2015 from managed to unmanaged clients? The SEPM these were pointed to ...
Forum Discussion by JonR-PA | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution We are currently running SEPM Small Business Edition 12.1.5 that we upgraded from 12.1.4 and I've been looking for a way to remove old install packages as ...
Forum Discussion by jonathanwash | 12 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution При установке SEP 12.1.5 c помощью SEP Manager выбираю параметр "Автоматически удалить существующее программное обеспечение безопасности". После чего клиент ...
Forum Discussion by v.katruk | 23 Jan 2015 | 10 comments
How to move SEPM from C drive to x drive :  The best course of action in this situation would be to run a disaster recovery on the SEPM, and reinstall SEPM directly on another drive.  Here are the steps for your reference: 1. Disaster ...
Article by Amit.eu | 05 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution We have been working with DELL and they state our problem with performance issues on our 3mo old server could be related to Symantec Endpoint Protection. DELL stated ...
Forum Discussion by 3s1k | 21 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Guys, We have installed a client package on a Terminal Server(2012 r2) and have noticed after the installation is complete that Windows loses its activation. We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rishthesecond | 11 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hello I have the latest SEPM install 12.1.4. I cant for the life of me figure out where to set the uninstall password for clients. I have been banging my head against ...
Forum Discussion by Hydra812 | 18 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I will be decomissioning the current SAV parent server, which has SAV, SSC and AMS. I have not removed any of these yet because when I have done so in the past ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 10 Mar 2014 | 16 comments