Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi... I need to create ONE MSI using WISE. The parent l MSI is depended on another MSI, so I need to run the second MSI within the parental MSI. What is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 09 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution before we start I scavenged a lot of this from https://www-secure.symantec.com/connect/articles/altiris-agent-migration-symantec-management-platform-75 We need ...
Forum Discussion by phoward74 | 09 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution altiris agent is not in add or remove program, how to uninstall it? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jdsouza | 08 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I have a task to uninstall the vlc and applied it before monday. So please guide how can i complete my task? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by buntysanotra123 | 05 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution HI, Using WISE, I am creating windows Installer. I need to add condition so that it does not run on the computers with computer name containing "*-SRV*". ...
Forum Discussion by NetRock | 04 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, Using WISE, I have created a MSI for Windows 7 32bits.I have custom actions that are calling binaries (complied to support 32bits). What is the best practice to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 07 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm managing a SMP these days, and deploying altiris agents as well.  However, when deploying altiris agent to certain computer, some of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 06 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I have a PS1 file that I"m kicking off with small bat file....everything works when I run the application with admin rights but, when I added it to my package and ...
Forum Discussion by BJHughey | 06 Aug 2014 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) This thread is to see what thoughts are from customers side within ITMS Share your thoughts here about required area of ITMS ...
Forum Discussion by Igor Perevozchikov | 01 Aug 2014 | 19 comments