Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi Folks, I am new to this form and this is my first post. I have been trying to silently install AutoCAD 2015 on windows 7 64 bit OS. I have setup.exe and ...
Forum Discussion by sidhurocks | 11 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, I need to upgrade a whole bunch of clients to SEP 12.1.5337.5000 (RU5). You guys need to come up with a more complicated name for SEP in the future. To ...
Forum Discussion by JasonRW | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hello there, I'm my company we've got several installations of SEP 12.1.4100.4126.105, for which the home folder is C:\Program Files\Symantec\Symantec ...
Forum Discussion by matisalimba | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution hi guys, We have a issue with BE 2014,there is one job is failed due this error  " An error occurred during the snapshot cleanup, or could not locate a ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi guys.,   I have a problem with BE 2014 "The configuration of Tape and job failed because ask to insert Over writable media but the media sets have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 15 Mar 2015 | 3 comments
Hi Symantec, We as admins love the product it has it own ups and down but no one is forcing you to upload a unstable version of SEP to the public. Your 6 months once R&D on our production network is costing us more money than the actuall ...
Idea by Jeshrel | 04 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Guys..,   We are using SEPM 12.1.5..Is Symantec will blocked The Wondows(7/8.1) update.??????? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 04 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution HI guys...,     We are using SYSTEM CENTER ENDPOINT PROTECTION Antivirus ...we need to uninstall this antivirus and install SEPM 12.1.5. Any one know how to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hi guys..,   one of our client is using window 8.1 pro OS.i push remotley to that OS ,but its not installed and also install manually,no use.. Our SEPM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 20 Jan 2015 | 17 comments