Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I am checking to see if anyone else has run into this issue in the past, any past. we deploy most of our updates from the Altiris patch management solution and for the ...
Forum Discussion by JohnVee | 26 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hello guys, i need some help,i have plan to our BE 2010 R3 server upgrade to 2015.Is it possible to upgrade directly or i need to upgrade first 2014 thenafter that ...
Forum Discussion by shaabin | 25 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hello all, I am trying to run backup using advanced disk but it command stcuk inbetween.command is mention below: root@cxt03:~# ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Environment : Solrais 10 Master Server with 7.6.0.1 version and 7.5.0.6 Media servers with Solaris 10. Clarification Needed As we are going to migrate ...
Forum Discussion by Yuvi | 19 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I have customer who is migrating to SEP 12.1.6 from SEP.Cloud. The customer and I spent a full day trying to find an automated way to uninstall the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by InsentraCameronM | 23 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi , i need help. My client has  oracle under UNIX , and my question is : this operative system is compatible with B.E. 15?  my client use UNIX for some systems... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 30 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment