Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution 1 1398105579 I've only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan S | 21 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution How should I list this so that it is blocked across the board?   C:\Windows\Temp\ ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan S | 18 Apr 2014 | 18 comments
I need a solution I install a package by pusing it to many servers, I keep the features that SAME as they were before. Some clients go from managed to SELF Managed which is NOT part of ...
Forum Discussion by Bryan S | 16 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution Good day everyone, I have a situation where I was asked to prevent definitions from being downloaded during business hours so I adjusted the schedule as you can see in ...
Forum Discussion by Bryan S | 09 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution I have about 30 sites all througout my domain. Each and every site has a GUP including the site where the SEPM is sitting. I have only allowed updates to run from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan S | 18 Mar 2014 | 14 comments
I need a solution I will be decomissioning the current SAV parent server, which has SAV, SSC and AMS. I have not removed any of these yet because when I have done so in the past ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan S | 11 Mar 2014 | 16 comments
I need a solution When I am checking on one of the PC's, I see this message, "The client has decided to reject the upgrade package" 1. I have not designated ANY ...
Forum Discussion by Bryan S | 06 Mar 2014 | 11 comments
I need a solution Hello all, We are migrating Altiris 7.1 SP2 to 7.5 HF4. We are unable to Update SIM. But on 7.1 SIM, we have moved to 7.5 but we are not able to clear the ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 28 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, I downloaded the "clients" package and the master/media server package for Netbackup Enterprise (licensed by capacity). The Master server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Javier_dell | 22 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, Good Moring ..   I have a face a problem in Symantec Mobile management Server 7.2. When I have enrolled Andriod Devices sucessfully but not ...
Forum Discussion by shivc | 12 Feb 2014 | 4 comments