Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution HI guys...,     We are using SYSTEM CENTER ENDPOINT PROTECTION Antivirus ...we need to uninstall this antivirus and install SEPM 12.1.5. Any one know how to ...
Forum Discussion by shaabin | 24 Jan 2015 | 6 comments
During Automatic updates, it is becomming increasingly apparent that SEPM has very limited functionality for automatic updating. Currently you cannot modify or replace an installation package for all groups that it is assigned to. If the ...
Idea by Binary1010 | 21 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi guys..,   one of our client is using window 8.1 pro OS.i push remotley to that OS ,but its not installed and also install manually,no use.. Our SEPM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 20 Jan 2015 | 16 comments
Please consider to look into simplifying the upgrade process for Site Servers Few points (maybe others will join me with more ideas):  - Provide one and only upgrade policy for all 3 site server roles - task, package and network boot - depending ...
Idea by Klim_Belchev | 20 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I have assigned an installation package to each of my groups in SEPM 12.1.5 using the following ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Binary1010 | 20 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Hi everyone, I try to uninstall Liveupdate Administrator and a error message about error 17xx. I using YourUninstall 7 to hard uninstall Liveupdate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Current:- OS: Windows Server 2008 R2 Product: Symantec Backup Exec 2012 (license version) (active ) Problem:-- How to upgrade to Symantec Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pranav.adhikari | 07 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Could anyone explain my query please .. We have one windows media server ..windows 2208 with netbackup 7.5 version, where drives are shared. the thing is that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sanjaynaidu | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments