Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, I am trying to run backup using advanced disk but it command stcuk inbetween.command is mention below: root@cxt03:~# ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Environment : Solrais 10 Master Server with 7.6.0.1 version and 7.5.0.6 Media servers with Solaris 10. Clarification Needed As we are going to migrate ...
Forum Discussion by Yuvi | 19 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, parent job shows running state but child job is not started last for long time. Other clients are getting sucessful for same policy and these are disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sam99 | 14 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hi  Is there a way to keep existing VOM configuration such as VBS. etc, while reinstall a exisiting VOM Server? Like VCS we can backup main.cf. Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ylin-123 | 05 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Do you know how I could get rid of the 'Unlock Disk' prompt from a secondary (internal) HD ? Context: That HD was PGP encrypted in the ...
Forum Discussion by aproth | 13 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution This is for Symantec Encryption Desktop - Corporate version 10.3.1  ___NOT__ v11. Symantec Encryption Desktop- Corporate v10.3.1 Win8.1 I have a ...
Forum Discussion by JC_2 | 25 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi there seems to be a problem when I am connecting to the media server. I am not sure what it is when I log on to back up exec this error message appears. It says ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephen_p | 06 May 2015 | 7 comments
I need a solution I installed Symantec Encryption Desktop 10.3.2 in a SATELLITE L15W-B1302 laptop/tablet.  After  boot the laptop keyboard is disable and I am unable to type the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rg_rand | 17 Apr 2015 | 1 comment