Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi , i need help. My client has  oracle under UNIX , and my question is : this operative system is compatible with B.E. 15?  my client use UNIX for some systems... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 30 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution We only use the SEPM product to do AV scanning. We have a policy for this and update the definitions (maybe using the LiveUpdate function; our procedure is to ...
Forum Discussion by Friendly5 | 18 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I added a Mac about a month ago.  Machine is offsite. I don't see it on my list anymore.  It's in its own folder. I tried searching for the ...
Forum Discussion by rmoc | 29 May 2015 | 18 comments
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution I am writing a script that will check all our Symantec Endpoint Protection Client machines for the virus definition status. If the definition is out of date then it ...
Forum Discussion by gyan002 | 10 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I am looking to install NetBackup plug-in for Vcenter server. vCenter server version - 4.1 OS: Windows 2008 R2 Netbackup server version: 7.6..0.2 ...
Forum Discussion by rpandey | 06 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi there seems to be a problem when I am connecting to the media server. I am not sure what it is when I log on to back up exec this error message appears. It says ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephen_p | 06 May 2015 | 7 comments