Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution   good after applying a policy of blocking USB , does not start the computer operating systema , when you ...
Forum Discussion by julrendo | 12 Dec 2013 | 7 comments
I need a solution good I can specify a command line to install the SEP 12 silent mode on a client with version 11 , ...
Forum Discussion by julrendo | 09 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution good Currently I have SEP 12 , we need to Symantec Endpoint Protection for Windows XP Embedded 5.1, ...
Forum Discussion by julrendo | 13 Sep 2013 | 5 comments
I need a solution good we are trying to uninstall the SEP 11, in the msiexec / X { product uninstall key } currently have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by julrendo | 23 Aug 2013 | 5 comments
I need a solution   good I have installed Symantec Mail Security 7.0.0.63 , I'm trying to add a server to ...
Forum Discussion by julrendo | 09 Apr 2013 | 1 comment
I need a solution good I'm using the console SIFMSMSE 6.0, I upgraded to the latest version, but on page ...
Forum Discussion by julrendo | 14 Mar 2013 | 1 comment
I need a solution Good and I 'm using SCCM uninstall SEP 11.x and 12.x some clients , what would be the best way to do, I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by julrendo | 19 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Good recently reinstalled the SEP 12 Manager , but each time we authenticate , we get a server certificate ...
Forum Discussion by julrendo | 31 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution Good I am using LiveUpdate Administrator, in my environment and I have installed SEP 12 , SEP 11 and Mail ...
This issue has been solved
Forum Discussion by julrendo | 31 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Good I am trying to install SEP 11 SEP 12 or preoceso but the installation performs a roll back , ie it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by julrendo | 02 Jan 2012 | 15 comments