Video Screencast Help

Search

Search results

Re:  This thread... https://www-secure.symantec.com/connect/forums/mac... We have a few user-managed machines.  They're not supposed to, but it's possible they could uninstall SEP and we'd never know. During the uninstall ...
Idea by rmoc | 29 May 2015 | 0 comments
I need a solution I added a Mac about a month ago.  Machine is offsite. I don't see it on my list anymore.  It's in its own folder. I tried searching for the ...
Forum Discussion by rmoc | 29 May 2015 | 17 comments
I need a solution Hello. I retired a Linux server and I still have it in the selection list in Backup Exec Server Application . Checked that there are not enties regarding it´s ...
Forum Discussion by vparlaghy | 28 May 2015 | 1 comment
I need a solution I am going to deploy SEP 12.1.5 on a large network. There is requirement that I have to make un install package for already installed rend micro and sophos anti virus. ...
Forum Discussion by umar.hyatt@kual... | 27 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi,  I'm attempting to install Symantec 12.1 RU5 onto a user's computer after a clean Windows 7 professional installation, however, when I try to install ...
Forum Discussion by kman426 | 26 May 2015 | 9 comments
I need a solution This is for Symantec Encryption Desktop - Corporate version 10.3.1  ___NOT__ v11. Symantec Encryption Desktop- Corporate v10.3.1 Win8.1 I have a ...
Forum Discussion by JC_2 | 25 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi Everyone, I am currently stuck trying to uninstall Backup Exec 12 from an SBS 2008 server. Uninstalling through add/remove programs got me no where other ...
Forum Discussion by smblma | 25 May 2015 | 3 comments
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, I have been a Symantec partner for a number of years and am at the point where I am ready to call it a day and walk away. However, I would llike some good ...
Forum Discussion by deejerydoo | 20 May 2015 | 3 comments
I need a solution We have a separate deployment in production of 7.1 SP2. Not touching this at this time, though a link to an article about directing the old clients to the new Install ...
Forum Discussion by SysAdmin_D | 12 May 2015 | 2 comments