Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I've been trying to convert our physical server to virtual machine. I was trying to convert it using HyperV but failed since Windows SBS 2008 does not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chinux | 27 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I need some advice. We have just installed a Dell EqualLogic PS6210x SAN and a new VMware infrastructure running vSphere5.5. I have added a new VMware ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carl_Ayres | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Does anyone have any best practices and configuration suggestions for Task & Package Servers loaded on a VMWare Server? Thanks! ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jms97 | 22 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello we are running Netbackup 7.6.0.2 on window server 2008 SP1 R2. We have a policy from type VMware, that run full backup to an auto select vm clients 1 day at ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sisso | 20 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I've read a lot of the discussions about excluding drives from vmware backups and using the advanced options.  I have little twist to my issue. I want to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kathleen_HW | 17 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, Running 3 Physical Windows servers (SEPM's), with 1 SQL 2012 DB (dedicated server and local storage on server). Our customer has just installed a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 17 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All; I've BE 2014 and would live to backup my Vmware virtual machines by using deduplication option. Some of VMs are at remote site and some of them are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tirelibirefe | 14 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Every time I try to restore a VM that was backed up when it was on VMFS3, to a new VMFS5 LUN, the restore completes fine, but I cannot boot up the VM. I tried to mount ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BTLOMS | 14 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Easy question: I'm doing some reading through the 7.6.0.2 Virtual Administrator guide notes and I'm seeing ESXI/VSphere 5.5 is Supported but its not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JCutter03 | 14 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Just sharing something that a partner pointed out to me the other day, which I did add it as a potential answer to question in the main forum - but I think it's ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 10 Jul 2014 | 3 comments