Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, Which is the logic behind SWV to redirect some keys to the 32-bit HKLM hive or the 64-bit one because it doesn't match Windows' registry ...
Forum Discussion by mxmauro | 15 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   On Xp machine while installing any application normally, then it installs successfully but if we install any application using Symantec virtualization ...
Forum Discussion by Rasshmi | 14 Oct 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, For a while now, Flexera's AdminStudio along with its SWV add-on was the main alternative for WPS users to go to ...
Forum Discussion by SK | 08 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hello! I would like a help to solve this problem: When creating a new layer in the Symantec Workspace Virtualization Admin, the error is occurring in 1722. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HelderRS | 29 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hi I would like to know if anyone has been able to Virtualize either SQL2012 or SQL2014 client tools?  This install does not install any databases.  I keep getting ...
Forum Discussion by pmangino | 15 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All,   We have upgraded our production environment to 7.5 version and started rollout of agnet on workstations. Some critical applications are not working ...
Forum Discussion by Mohd Wasique | 09 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am trying to virtualize Office 2007 for XP. It is working fine on “Symantec Workspace Virtualization Admin” but on the “Symantec Streaming Console”, I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HarshaCherukuri | 10 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution After I install either one of the version, I cannot boot to windows. My solution: boot to safe mode and uninstall SWV, then I can boot to windows normally. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ellery79 | 07 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi I just downloaded Symantec_Workspace_Virtualization_7.5_SP1_ML_win.zip from the website and tried to install. After extractring I started ...
Forum Discussion by bruslee | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Checking to see if anyone from Symantec is reading the forums.  I posted this problem nearly a month ago and have heard nothing.  I will add that in addition to the ...
Forum Discussion by txhawkeye | 13 Jul 2014 | 0 comments