Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Identified as a problem in 2012, as expected! https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-vm-order Thread was locked, unresolved. Are we ...
Forum Discussion by deejerydoo | 01 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hello! I have a virtual machine which is windows server 2003 with KD-role and it is backuped by use of Agent for application and databases and a BE Server 2014. I ...
Forum Discussion by happypumper | 27 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hallo zusammen, leider habe ich keine Supportadresse gefunden an die ich mich wenden könnte - deswegen versuche ich mein Glück bei Euch (aber villeicht kann mir ja ...
Forum Discussion by Markus.F | 25 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, I'm designing Backup Exec enviroment with 20 BE servers managed with central CASO. All backups will be performed using AVVI. I found document on ...
Forum Discussion by mrzepecki | 20 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Our´s backup worked well about 6 months and after that some day backup completed some not. Here is there error! Any idea? Server 2012 std Hyperv ...
Forum Discussion by khanhnguyen | 18 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Windows Server 2012 R2 host servers are members of a Server 2008 domain, hosted on of the servers. All guest VMs are Windows Server 2008 SP2. Backup Exec 2014 SP2 ...
Forum Discussion by Sublaner | 17 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution I have a Backup Exec 2014 SP2 media servers and I have Microsoft Hyper-V 2012. I have a VM that installed Windows server 2003 x64 SP2 with MS SQL 2005 SP4. I ...
Forum Discussion by kf2013 | 16 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution We're running BackupExec 2012 and connect to a vCenter 5.5U2 server to backup VMs. For a couple of days, when the backup run, the job cannot take the snapshot of ...
Forum Discussion by mchartier | 16 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Basic Scenario ============ Windows 2008 Physical Server running BackupExec 2014 SP1 ESX 5.0 Host managed by Virtual Centre (on VM) The Backup server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by venetis | 13 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution I have some backup exec licensing questions I'm trying to figure out. Background:  I have a VMWARE farm of 3 bare metal servers and a SAN.  The VCENTER5 ...
Forum Discussion by SGrim80 | 10 Feb 2015 | 4 comments