Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, I have a lot of VMware bakups failing with error 84. I reran part of a failed job and got failure of 156 (snapshot). The VMs are SLES 11 SP3 servers. My ...
Forum Discussion by cyberninja | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I am using NBU 7.6.0.3 and have policies that use the vmware policy type, and the advanced attribute Post vCenter events is set to All Events.  I backup each vm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by terryd3 | 22 Oct 2014 | 1 comment
It would be handy to have global exclude lists for VM backups. Currently we have about 40 VMware policies each using VIP queries. Queries get very messy when vSphere is very large or not setup to best-practice. Having a global exclude list to ...
Idea by bpdown | 16 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Dear Experts   In 7.5.0.7 Netbackup environment ( we have 3 different environment of Netbackup), most of the backups are failing with error 156 Operation ...
Forum Discussion by LIMRA | 15 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, Is there any version of NBU 7.6.X which officially supports VMware 5.5 U2? Thanks for answering, Bart ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bart S. | 14 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Experts,   Please suggest for the below issue.   In my environment many VM ware based backups are failing with error code 11- system call failed. ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 08 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I am probably clutching at strwas here and do not really understand the VM world so probably cant do what I am thinking of doing. We currently have a ...
Forum Discussion by Kevin Lamb | 02 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All,   What are the odds of losing optimized duplication and optimized synthetic full when using storage unit groups ? Does Netbackup Accelerator works ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Robert Backup | 01 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, I have a Netbackup Appliance 5220 7.6.0.1 and I am trying to restore a physical Windows 2008 Server to vSphere.  A VIC server running Windows 2012 is used ...
Forum Discussion by mrDavid | 22 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution I have a question..   I was told at the customer forum that we should only have the credentials to vCenter Servers in the credentials section, otherwise the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spitman | 22 Sep 2014 | 3 comments