Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi, Since upgrading to EV 11.0.1 we've had to reinstall the Index redistributable 4 times in 2 months. Clearly indicating something wrong. Having just got ...
Forum Discussion by EVGarrison | 28 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, We are currently deploying VDI solution where for our users. I have built Windows 8.1 Ent template with all the required softwares installed including ...
Forum Discussion by habibalby | 22 Apr 2015 | 16 comments
I need a solution Hi there, Hopefully someone will be able to help with this, we are moving over to Arcserve UDP for backups, we have left EV until last. Can anyone confirm this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EVGarrison | 16 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution We have EV 9.0.4 running on Dell PowerEdge 2800. The OS is Windows 2003 R2 (Enterprise Addition). The EV databases are on a separate SQL 2005 server. Since Windows ...
Forum Discussion by siddiqir | 02 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hi I'm taking on a migration of an Enterprise Vault 11.0.1 server which is currently based on a Microsoft cluster and it will be migrated to a new single VM. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chris Bamforth | 18 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I have Symantec Enterprise Vault version 11. running on a VM and subsequant MS SQL Server on saperate VM. Both VMs have 2 hard disks, each hard disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by habibalby | 16 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I am trying to figure out the best way to accomplish two goals with Enterprise Vault 10. 1.  Upgrade EV 10 to EV 11. 2.  Moving EV 11 to Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blackfoottech | 17 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution An issue we have been up against: We have a handfull of citrix servers, serving up desktops and apps (outlook among them). Users want access to their vault and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nate.D | 22 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, The situation is we have Vault Cache (no shortcuts) and are piloting some virtual desktops without local storage. The lack of results from the EV archive in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EC at TW | 08 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, Not sure if there is a documented procedure somewhere on how to achieve this but currently we are running EV9 on virtual machines that are hosted out of ...
Forum Discussion by Roc_license_admin | 12 Aug 2014 | 3 comments