Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Apologies if this has been asked (and answered) before, but I couldn't find a solution. We have a windows 2008 master server running Netbackup 7.6.0.4 and vmware ...
Forum Discussion by npais | 02 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution We mapped SAN LUNs to each appliance using single target and single initiator zoning, but for some reason the appliance is detecting over 300+ path/device/disk ...
Forum Discussion by Obi Wan | 29 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We do our backups for VMs using NetBackup VIP policy. The last few days I have noticed that the Windows admins added a network interfaces to cluster nodes. The ...
Forum Discussion by NCS-SAN | 29 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, I have a problem with a VMware Snapshot backup (error 156).  This policy has never given problems, obviously until today. The error is the following: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 25 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hallo zusammen, ich mal wieder. Ich bin immer noch am testen von Backup Exec 15. Mittlerweile habe ich mich ja damit abgefunden, dass man keine individuellen Jobs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jayjay0911 | 24 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, We are currently on version 7.6.0.4 and I'm reading the notes to upgrade to version 7.6.1.2. We need this version because I need the support for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ErwinVreys | 23 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hallo Forum, bei uns kommt das Symantec Backup Exec 2014 zum Einsatz. Auf unserem ESX werden 12 virtuelle Maschinen betrieben. Nach Installation und einrichtung ...
Forum Discussion by jnsrpn | 18 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution We have some x64 bit Linux 5.4 VMs which we want to perform a VM backup.  There is a requirement to use SYMCquiesce.iso.  Our Master/Media servers are 7.6.0.2. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lee C | 17 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, Forgive my English first, I have configured a Hyper-V cluster with two nodes and a storage cabin. When I make a backup of the cluster gives me a different ...
Forum Discussion by Jonbs | 16 Jun 2015 | 4 comments