Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello; One of our customer has Domino 9.0 on ESX and it has 3 drives C D and H. H drive Scsi attached to This VM machine. Also databases are on this drive. When ...
Forum Discussion by caneren | 31 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Note to self:  If you have multiple vCenter servers, and their credentials are all in NetBackup, and you decommission one of ...
Forum Discussion by spitman | 26 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution We are a looking for a way to host our Symantec Encryption Management server in Microsoft's Azure cloud platform.  This is largely for disaster recovery ...
Forum Discussion by madendevr | 25 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Dear  All, I   make  SDR   to my Dell R710  Server after making   SDR  when i try to recover   to  other Dell   Server machine   and   reboot  with the SDR   ...
Forum Discussion by Haroon khan | 25 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello guys, i need some help,i have plan to our BE 2010 R3 server upgrade to 2015.Is it possible to upgrade directly or i need to upgrade first 2014 thenafter that ...
Forum Discussion by shaabin | 25 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Urgent support needed. My master is a virtual windows master server with Netbackup 7.1.0.4. For the DR test for this matser server a VMware Site Recovery Manager (SRM) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Soniya | 21 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, can you help me? I have WIndows server 2008 Enterprise with Backup Exec 2014, service pack 2 and hotfix 227745. The system gets flooded with warning ...
Forum Discussion by pepe88 | 20 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Environment : Solrais 10 Master Server with 7.6.0.1 version and 7.5.0.6 Media servers with Solaris 10. Clarification Needed As we are going to migrate ...
Forum Discussion by Yuvi | 19 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All,  I have an issue with a VMWARE ESXI 5.5 host with a free license installed. I usually take backup using Netbackup for all VMs in the host, and have ...
Forum Discussion by Sultan_ao | 19 Aug 2015 | 0 comments