Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We mapped SAN LUNs to each appliance using single target and single initiator zoning, but for some reason the appliance is detecting over 300+ path/device/disk ...
Forum Discussion by Obi Wan | 29 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have a problem with a VMware Snapshot backup (error 156).  This policy has never given problems, obviously until today. The error is the following: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 25 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, i need the documentation for study this product and i can't find this admin guide, please anybody can help me ?  i need the admin guide for version: 10.5... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 22 Jun 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) I did a week's worth of troubleshooting and Googling and have found some tips that finally helped me get the SVAs I created to ...
Forum Discussion by ChasingAmy1988 | 19 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I have Netbackup Replication director for Virtual Machine. Below is workflow for hourly backup : Snapshot --> Snapmirror (Replication with mirrored ...
Forum Discussion by Priyanka Vachhani | 10 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution How to publish the report in internal portal instead giving access to user to see the symantec management console to pull the reports want to publish all my ...
Forum Discussion by Mark@Altiris | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi There, I would be grateful if anybody could assist me to address the below issue i am getting. Windows Events Id: 8193 Backup- Server Address ...
Forum Discussion by hashsysadm | 01 Jun 2015 | 22 comments
I need a solution Hi, We have just upgraded to 7.6.1.1 and have a new issue whereby every day 5-10 of 50 or so of our VMware Snapshot backups sit waiting for the snapshot created at ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OxBrOps | 18 May 2015 | 6 comments