Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution We mapped SAN LUNs to each appliance using single target and single initiator zoning, but for some reason the appliance is detecting over 300+ path/device/disk ...
Forum Discussion by Obi Wan | 29 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We do our backups for VMs using NetBackup VIP policy. The last few days I have noticed that the Windows admins added a network interfaces to cluster nodes. The ...
Forum Discussion by NCS-SAN | 29 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, I have a problem with a VMware Snapshot backup (error 156).  This policy has never given problems, obviously until today. The error is the following: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 25 Jun 2015 | 2 comments
Assumptions and Challenges This document assumes the person performing the migration of the SWS Servers from 2003 to 2008 is familiar with the SWS Server and its configuration. This document is not targeted for novice users of SWS. The SWS ...
Article by viddect | 22 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Greetings - We are placing endpoints in the Azure environment and as I understand it, these clients will not be on our company's domain; they will be in a ...
Forum Discussion by Lawson.Poling | 22 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, i need the documentation for study this product and i can't find this admin guide, please anybody can help me ?  i need the admin guide for version: 10.5... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 22 Jun 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) I did a week's worth of troubleshooting and Googling and have found some tips that finally helped me get the SVAs I created to ...
Forum Discussion by ChasingAmy1988 | 19 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, Forgive my English first, I have configured a Hyper-V cluster with two nodes and a storage cabin. When I make a backup of the cluster gives me a different ...
Forum Discussion by Jonbs | 16 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Master: N5230 v2.6.1.2 Admin host: Windows 2012 (not R2) NetBackup v7.6.1.2 Clients:  Windows 2008 R2, Windows 2012, Windows 2012 R2 - all NetBackup v7.6.1.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 16 Jun 2015 | 5 comments