Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi We have Backup Exec 2015. we have a license for Hyper-v agent installed on a hyper-v server. we can backup guest servers on this hyper-v host using the GRT ...
Forum Discussion by roger-v | 09 Jul 2015 | 6 comments
Per conversation with Symantec Technical Engineer, We are not able to run Full and Incremental backups on DAG. Because  Hyper-V backup takes a global snapshot of the server so next day when you run Incremental backup job on DAG and you will receive the ...
Idea by ssarkar | 08 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Apologies if this has been asked (and answered) before, but I couldn't find a solution. We have a windows 2008 master server running Netbackup 7.6.0.4 and vmware ...
Forum Discussion by npais | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hallo Forum, bei uns kommt das Symantec Backup Exec 2014 zum Einsatz. Auf unserem ESX werden 12 virtuelle Maschinen betrieben. Nach Installation und einrichtung ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jnsrpn | 18 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I have a Windows Server 2012 R2 running Backup Exec 15 with a license for a VmWare Agent. I installed the Agent to the ESXi Host and the host shows up under servers in ...
Forum Discussion by jahicks7 | 10 Jun 2015 | 9 comments
I need a solution I am trying to install SEP 12.1.6 on a Windows 10 vm.  I get the following error when launching setup: Symantec Endpoint Protection cannot be installed without ...
Forum Discussion by AUGIRL | 10 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, I am using Symantec BE 2012 SP4 (Rev. 1798) on a physical server. I'm trying to add my vCenter (vCenter v5.1) server but I get credential error. ...
Forum Discussion by Paolo Spaziani | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi There, I would be grateful if anybody could assist me to address the below issue i am getting. Windows Events Id: 8193 Backup- Server Address ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hashsysadm | 01 Jun 2015 | 22 comments