Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, I'm trying to use SDCS to perform HIDS on my ESXi (5.5) systems. I've deployed a SDCS Collector on a dedicated VM and added the host to ...
Forum Discussion by notoanonimo | 28 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution CAS and MMS in the same ip-range, as well as all the servers with agents and servers without agents. MMS discover DCL1, a storage volume provided to several Hyper-Vs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bandit61 | 26 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Im looking to achieve LAN-Free backup using Backup Exec 14, a VNX Block Configuration 5700 and a Data Domain DD2500 (with DD Boost).   The storage array is ...
Forum Discussion by PeterAllen | 25 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I have Backup Exec 2014 installed on a server running Windows Server 2008 R2 on a physical server, now our organization is planning to upgrade the Operating system of ...
Forum Discussion by j jon | 22 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution hi all   1st time post and im hoping to get some advice on what the best practice is for upgrading our SEP environment. a little background about the ...
Forum Discussion by maZuka | 19 Nov 2014 | 46 comments
I need a solution We are thinking of migrating from Windows Server 2008 R2 standard to Windows Server 2012 Hyper-V for master server. Two media servers will run under Windows Server ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 18 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Hello, I am trying to figure out the best way to accomplish two goals with Enterprise Vault 10. 1.  Upgrade EV 10 to EV 11. 2.  Moving EV 11 to Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blackfoottech | 17 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, I need to understand Symantec AppHA can help me with the latest documentation to refer as well as the compatibility, prerequisites etc... And also how it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 10 Nov 2014 | 20 comments
I need a solution Hi All,   I have installed Fresh Backup exec 2014 on a Windows server 2008 R2 Std 64bit, Which is also a Vcenter. My VM infrasture is have a 2 ESXi host ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sharath Shashidhar | 07 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi i cant find the OVA file for the virtual appliance, can anyone tell me where i can download it?   Thanks   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alonzo879 | 03 Nov 2014 | 2 comments