Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello Everyone, Currently we have a server 2008 64bit server with BE 2014 which was upgrade from 2012 and for some strange reason I keep getting this particular ...
Forum Discussion by Vdang | 06 Mar 2015 | 17 comments
I need a solution Hello, If possible I need your feedback about this, I am using Netbackup 7.5.0.6. I have a VM of 2 TB. The full size of the VM backup is almost the same size, ...
Forum Discussion by JCotelo | 06 Mar 2015 | 3 comments
Currently only RedHat and SuSe is supported for FLR on VMware. I would love it when Symantec could also support FLR for Ubuntu distributions (12.04 LTS and 14.04 LTS and future versions) I might work now but there is a need for support!  ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, Does NetBackup support backup Solaris 11.2 Kernel zones? The published tech note on Solaris virtulization support almost 1 year old. ( ...
Forum Discussion by mahesh Wijenayaka | 22 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm designing Backup Exec enviroment with 20 BE servers managed with central CASO. All backups will be performed using AVVI. I found document on ...
Forum Discussion by mrzepecki | 20 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Windows Server 2012 R2 host servers are members of a Server 2008 domain, hosted on of the servers. All guest VMs are Windows Server 2008 SP2. Backup Exec 2014 SP2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sublaner | 17 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution I have the following set up in my NBU environment:- NBU: 7.6.0.1 Master Server: Windows 2008 64bit v-center Server: 5.5 80% of the clients configured ...
This issue has been solved
Forum Discussion by as@bs | 17 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution We're running BackupExec 2012 and connect to a vCenter 5.5U2 server to backup VMs. For a couple of days, when the backup run, the job cannot take the snapshot of ...
Forum Discussion by mchartier | 16 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Basic Scenario ============ Windows 2008 Physical Server running BackupExec 2014 SP1 ESX 5.0 Host managed by Virtual Centre (on VM) The Backup server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by venetis | 13 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution I have some backup exec licensing questions I'm trying to figure out. Background:  I have a VMWARE farm of 3 bare metal servers and a SAN.  The VCENTER5 ...
Forum Discussion by SGrim80 | 10 Feb 2015 | 4 comments