Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Since Wise Installation Studio seems to be not working for me (see also this thread ); Is there another way to install the SWV virtualization agent in runtime mode? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by finalana | 24 Nov 2009 | 4 comments
I need a solution I've built two application layers with SWV 6.1 and exported them to VSA. Both layers work when imported into SWV on another machine. I opened them with Wise ...
Forum Discussion by finalana | 24 Nov 2009 | 5 comments
I need a solution Hi, I've build two application layers with SWV 6.1 and exported them to VSA. Both layers work when imported into SWV on another machine. I opened them with ...
Forum Discussion by finalana | 23 Nov 2009 | 3 comments
I need a solution Hi, I've observed some weird behaviour when installing SWV and Wise Installation Studio on the same machine. What I want to do is create a setup.exe that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by finalana | 02 Nov 2009 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm trying to install Windows Media Player 9 in an application layer on Windows 2000 SP4. SWV with admin is installed and works. Installing WMP9 into the ...
Forum Discussion by finalana | 30 Oct 2009 | 10 comments
I need a solution Hello, I'm trying to use the Workspace Virtualization Agent in combination with Wise Installation Studio and one of the target platforms is Windows 2000. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by finalana | 27 Oct 2009 | 4 comments
I need a solution Hello, My initial problem description seems to be confusing. Since I don't want to fry more brains than absolutely necessary I'll try to isolate all ...
Forum Discussion by finalana | 26 Oct 2009 | 6 comments
I need a solution Hello, I'm evaluating Symantec Workspace Virtualization (or Altiris SVS or whatever the name is) in combination with Wise Installation Studio for creating ...
This issue has been solved
Forum Discussion by finalana | 23 Oct 2009 | 17 comments