Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Vmware Backup getting failed with error code 6 (the backup failed to back up the requested files)   4/23/2014 10:14:56 AM - Info bpbrm(pid=28976) starting bptm ...
Forum Discussion by Ramkumar S | 22 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I am trying to restore the vmdk files from a vCenter backup to a folder location on the media server, but I get the following error.  Final error: 0xe00095b3 - ...
Forum Discussion by Russ Clark | 22 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution IHAC that is utilizing Oracle RAC 11 in Solaris Zones and has advised us that Oracle do not support SFRAC in this environment. If fact they claim it is incompatible. ...
Forum Discussion by bduthie | 22 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi There,   I have backup exec 2010 installed on server 2008 attached with HP tape drive , I installed backup Exec agent on some virtual machine and physical ...
Forum Discussion by Need2know | 21 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution I would like to create an image of a fully configured ESX1 5.1 Server that I can deploy out to new Servers.   Does anyone know if this is possible or if a tool ...
Forum Discussion by P4trick | 21 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, I would appreciate any assistance with troubleshooting VMWARE backups. It was working briefly using the nbd transport method but seems to have started ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mobyslick1999 | 22 Apr 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have been doing few gigs on NetBackup 7.6 upgrades, I really like pre-checker which checks for ulimit, minimum sephamores setting ...
Forum Discussion by VPATIL | 17 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I have installed hf 5 (altiris 7.5), but I can not install agent on Esxi 5.5.  Is that feature possible? And what features are supported for Esxi servers?    ...
Forum Discussion by Emir Medic | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone I have read across a lot of discussion threads and solution links, but somehow I just don't this szenario to work without error messages. I ...
Forum Discussion by nwickord | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I upgraded my vCenter server from 5.0.0 to 5.5.0 U1 on Tuesday morning and all of the jobs last night and tonight have failed with the following errors: (Server: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jshaneadams | 16 Apr 2014 | 5 comments