Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Is it possible to use SEP 12.1.4 in a persistent VDI-in-a-Box environment? I've tried installing the SEP client on a persistent desktop. After preparing and save ...
Forum Discussion by Random Username | 21 May 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) With SEPM v12.1.6 released yesterday, and I am currently downloading them to give it a test on the test network before going live. ...
Forum Discussion by Tony Sutton | 21 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, We have just upgraded to 7.6.1.1 and have a new issue whereby every day 5-10 of 50 or so of our VMware Snapshot backups sit waiting for the snapshot created at ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OxBrOps | 18 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello all, any help would be greatly appreciated. I am trying to do a "convert to virtual machine from point in time" in Backup Exec 2012. I almost ...
Forum Discussion by louie7600 | 15 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All , i have Virtual Envionment For sharePoint 2013 server with the Following Criteria ,, 2 VM SharePoint 2013 / OS Win 2012 R2 / nbu agent 7.6.1.1 / ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elfateh... | 14 May 2015 | 4 comments
I need a solution I have BE 2014 and I want to backup and convert a XenServer VM (2008r2) so that we can then move it to another server with Hyper-V and shutdown our Xenserver ...
Forum Discussion by 3s1k | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution https://support.symantec.com/en_US/article.HOWTO55325.html I'm currenlty using this, but I'm not really sure how often this should be run. Is it ...
Forum Discussion by megamanVI | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution We have a customer that needs to protect several OVM's and execute file system backups without using database agents, does Backup Exec 15 support this? BE ...
Forum Discussion by jmarques68 | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution 0xe000959a - An attempt to take a snapshot of a virtual machine failed because it was unable to quiesce an application.   Can any one pls guide me to resolve it ...
Forum Discussion by uri_baba | 11 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hi The endpoint protection has been installed on hyperV host but blocking the access to VM. I added new rule, specify IP of the VM, local port(22 SSH for example) ...
Forum Discussion by fulin | 08 May 2015 | 3 comments