Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

When I run agent update policy after update downloading and install. Agent was uninstalled and installed again in new version but not in my original location ( c:\altiris ) but to default location ( c:\Program files\altiris ). And configuration of NS ...
Idea by Bartnik | 31 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, I tried to install NBU 7.0 agent on an Exchange server (Exchange 2007 SP1 on Windows 2003 R2 SP2 64bit) and I got an error: Error 1719 Windows installer could ...
Forum Discussion by liuyang | 30 Dec 2010 | 5 comments
I need a solution Hey there, I´ve migrated to Backup Exec. Finally I wanna set up the backup from Exchange. Environment: Exchange 2003 Standard (Fully Patched) runs on Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by m-d | 30 Dec 2010 | 26 comments
I need a solution Hey, I'm new to the forums, and fresh with an issue :-). I have looked around forums, but can't seem to find any answers, that worked, for me! So ...
This issue has been solved
Forum Discussion by christian1707 | 30 Dec 2010 | 5 comments
I need a solution HI, can someone help me here urgently as we have BE 11d installed on main domain controller and i am trying to install the remote agent in exchange 2007 server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tehmer | 30 Dec 2010 | 15 comments
I need a solution hi Altiris 7.0 SP5 agent supported for winodws 2008 R2 or not? whats the prerequisites ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikasj | 29 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution After replacing sylink (new+mp2 server 11.0.6 )  some clients are not shown in the SEPM , But at the client side it shows  green the old server  version 11.0.5  ...
Forum Discussion by supportsib2 | 29 Dec 2010 | 5 comments
I need a solution Here's the scenerio: Dell 710 w/a Xeon 5520 CPU, 8 Gigs of RAM and a Perc 6i with 4 1Tb Seagate Barracuda SAS drives running Windows 2008 64bit and Backup ...
Forum Discussion by TechHeadPaulee | 29 Dec 2010 | 11 comments
I need a solution Hey Fellas, I can't seem to find a report that has this in which I could've swore that I stumbled upon one before. I'm looking for a simple way to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JP330ci | 29 Dec 2010 | 3 comments
I need a solution Hi guys, I'm using DS 6.9 SP4 with HP RDP (Rapid Deployment Pack also now known as Insight Deployment) 6.2.17 I wonder could anyone explain this setting ...
Forum Discussion by shocko | 29 Dec 2010 | 2 comments