Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello everyone,      I'm noticing a strange issue with 3 of the last 4 agents we have deployed.  When I go into the Altiris 7.1 Console and pull up the ...
Forum Discussion by oscarc619 | 26 Mar 2015 | 2 comments
Please consider updating the <scriptCommandLine> tag of the VBScript Item (DE2893DC-E9D6-4551-9B9D-2A8FCA5513FA) used by client side Script Tasks to include //NoLogo. Currently there is a feature of script tasks documented at ...
Idea by m.taylor | 10 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, I haven't done in this in so long...I kind of forgot! Current setup: NS 7.5 SP1 HF2 with NBS and Task imaging and serving 2200 clients. PXE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 09 Dec 2014 | 6 comments
What is required to create such environment, where you will be able to receive mail notifications about Agent service crash from any of available managed endpoints via mail? This scenario is applicable for SMP 7.1.x and SMP 7.5.x 1. ...
Article by Igor Perevozchikov | 14 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Soooo looooong story short there are some tweaks that can be made to the rc.netboot file in the /etc folder of the netboot.dmg file in the netboot folder on the ...
Forum Discussion by schuttwm | 04 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, While trying to open the Altiris agent in Windows 7 64 bit OS, getting the error message as Error activating agent session 4:Unspecified ...
Forum Discussion by ashokkumardurai | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I set up a validation environment for CMS and AMS 7.5 SP1; our production environment is 7.1 SP2 MP1. I inherited the produciton environment at a lower install base, ...
Forum Discussion by SysAdmin_D | 19 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution We have been fighting this issue for some time and have not gotten much help from Support.  We are seeing an increase in the number of computers that get blacklisted ...
Forum Discussion by JeffCarlson | 28 Aug 2014 | 14 comments
Currently, power management features can affect multicast link speeds.  If a client is in a low power state, even if it is not part of a ghostcast session, it can cause the entire imaging job to run at very low speeds(have seen 5MBs). The issue ...
Idea by ICHCB | 20 Aug 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) This thread is to see what thoughts are from customers side within ITMS Share your thoughts here about required area of ITMS ...
Forum Discussion by Igor Perevozchikov | 01 Aug 2014 | 19 comments