Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Good morning, Sorry if the question has already been submitted, but I did not found a clear answer to this : we have a Backup exec 2010 we want to upgrade to 2014. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rivas | 26 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi everybody, We have a standalone server as a backup media server (version 2014) and we want to backup whole things on shared disk that running windows cluster on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThomasTse | 24 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi there,   I have performed two installations of SEP for linux on the same machine and have encountered the same error both times: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by choisey | 24 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Everyone,   Need some clarification about GUP a. Is a GUP has dependency for example if i only enable the av only to the assign GUP. does GUP still ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jun82 | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, guys! Need help. After migrating from BackupExec 2012 to 2014 I am trying to add server -"Microsoft Windows Computers and Servers". Server appears ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rustan_sh | 20 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution Hello all , I want to install SEP 12.1.5 on the following versions of linux . Please confirm whether these versions are officially supported  1. CentOS 5.2 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 19 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution When trying to create a restore job, the BackupExec console chash with the following message: The supplied DateTime represents an invalid time.  For example, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jarzamendia | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hallo, ich habe im März Exchange 2013 CU3 auf einem Server 2008R2 installiert. BE 2012 SP3 läuft auf auf einem seperaten Server 2008R2. Der Information Store war ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Christian W. | 18 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I have Exchange 2010 with 2 node dag.   Netbackup 7.5.0.6 is installed on all the servers(Master, media, clients).   On node2, the VSS admin writer has ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mux | 17 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution Hi All,  I wanted to know while upgrading the Backup Appliance 3600R2, how does the upgradation process upgrade the agents on different Servers ? Or do I need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 17 Nov 2014 | 1 comment