Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We have rolled out SEP 12 but did not enable application and device control. What is the script that needs to be run on a machine to get ADC feature installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 17 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution I have the Software Portal available when you right click the Agent in a test group.  When you click on Software Portal, it defaults to opening in Firefox.  We need it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by phoward74 | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all I try to backup a three way Exchange 2013 cluster over a separate NIC without success so far. The setup is as follows: - 3x Exchange 2013 server, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cstaubliew | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Question 1:  I've seen how to add multiple endpoint servers using the agent install script.  Is there a way to add a new Endpoint server to existing DLP Agents? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bangker2 | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, Can someone please advise on what is the replacement product for (Backup Exec 2012) agent for SAP or is it bundled along with other agents? One of my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 20 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Gets almost all the way through the progress bar then errors and rolls the whole lot back again. I get an Application Error in the event log: Faulting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by robincm | 11 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Dear All, Is symantec has provided any document provide information about limitations of users on one EV server for mailbox archiving? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MontoN | 15 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Hi All,   One of my client has around 14TB of raw data on the primary site and requires a back up; The backup is taken onto a VM;   Please clarify ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 15 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, i am trying to back-up 3 VM's on a single VMWare ESXi 5.5 host with Symantec Backup Exec 2012 SP4. i have created seperate jobs for the 3 virtual machines ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JosVerhallen | 17 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, I have enable deduplication option on my installation of Backup Exec 2012, i use this option whit storage iscsi (nas qnap). I have a question, that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fabio3S | 09 Apr 2014 | 1 comment