Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am pushing the Agent to some Linux machines and I ran into a problem today were one fails because the prompt is too long? How can I get around this?   ...
Forum Discussion by Brandon | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I have been trying find information about upgrading our windows 8 machines to windows 8.1 with out using teh windows store. Is this possible to do via ...
Forum Discussion by Tiberiustt | 04 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi guys, I have a tricky problem on a computer. I have changed the softwareportal link in intrant by creating a shortcut called "Softwareportal.lnk" ...
Forum Discussion by david_sttz | 04 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All. I had a query and if you can please help me with the solution. I want a list of all offline machines which are there in our network but are not ...
Forum Discussion by mesatyendra | 24 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, All clients "Software Updates" tabs show: "The software update plug-in is not ready": 1.jpg The "Default Software Update ...
Forum Discussion by Estrella | 24 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Hola, Plataforma Altiris 7.5. Desde hace unos días en todos los clientes aparece la pestaña de "Actualizaciones de Software" no disponible. ...
Forum Discussion by Estrella | 24 Jun 2014 | 17 comments
I need a solution If you try to run a script on Task Server with the following command (see Screenshot 1) on a computer, you receive the following error message after about 6-15 ...
Forum Discussion by Network23 | 08 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution I have Win 2008 R2 Standard x64 server that will not update any of its plug-ins or agents from 7.1 to the latest version of 7.5 SP1.  I have cloned updates to plug-ins ...
Forum Discussion by mikeb90 | 03 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution How to push agent to computer discover ? 1 SNAG-0179.png ...
This issue has been solved
Forum Discussion by momaymm@hotmail.com | 29 May 2014 | 2 comments
Problem: When deploying an agent or plugin after applying a hotfix, maintenance release or upgrade, there is nothing in the Symantec Management Console that indicates the version that is to be deployed from the perspective of the install policies or ...
Idea by Jesse Gonzales | 26 May 2014 | 1 comment