Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Post media mount we get below error, ----------------------------------------- 07/30/2014 02:10:58 - begin writing 07/30/2014 02:33:26 - Error bpbrm ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Friends, NBU 7.5.0.6 Master Windows 2008 R2 64Bit NBU 7.5.0.6 Media Linux Suse 10 SP 2 Sharepoint 2010 W2K8 FEWS+Index Server SQL Server 2008 on W2K8 ...
Forum Discussion by Spartacus81 | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all,  Can anyone tell me if NetBackup 7.6 Replication Director supports NetApp cluster mode environments? I can only find old documentation which says it is not ...
Forum Discussion by bpdown | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all,   I've been tasked with setting up a backup for our Evault server. I've followed (as best I could) best practice and have the following ...
Forum Discussion by Seth_E | 29 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Dear all, I saw a command "bpimagelist -U -backupid BACKUPID", what is backupid? And what I need as below: Backed Up Expires Files KB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Dear all, My purpose is to reuse the unuseful media, however, I'm not sure my command is right or not to remove the unuseful media. Ex: the unuseful media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Failed trying to perform a SQL restore (NBU SQL agent) from a VMware policy with "SQL Server Recovery" enabled. 07/24/2014 14:01:30 - begin Restore ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ga2peio | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All, I have a backup infrastructure where i am using my backup master server as solaris 11 & netbackup configuered is 7.6. I have configuered the catalog ...
Forum Discussion by knbu | 23 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Currently, I am the service transition manager to put into service a large-scale government systems for my client. The backup results is not giving me confidence in ...
Forum Discussion by James Khor | 22 Jul 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) After yet another sucessful 7.6 upgrade I noticed the following at a customer site. It seems that between 7.5.0.6 and 7.6.0.2, VMware ...
Forum Discussion by Morten Seeberg | 22 Jul 2014 | 6 comments