Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All, I have a backup infrastructure where i am using my backup master server as solaris 11 & netbackup configuered is 7.6. I have configuered the catalog ...
Forum Discussion by knbu | 23 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Currently, I am the service transition manager to put into service a large-scale government systems for my client. The backup results is not giving me confidence in ...
Forum Discussion by James Khor | 22 Jul 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) After yet another sucessful 7.6 upgrade I noticed the following at a customer site. It seems that between 7.5.0.6 and 7.6.0.2, VMware ...
Forum Discussion by Morten Seeberg | 22 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, Is there anyone out there in the community that has developed ANY scripted solution that can manage EMC VMAX snapshots on fiber/block storage? This ...
Forum Discussion by Adrian N | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I have a primary site with NBU 7.5 and backing up exchange 2007. I am building anothe site with NBU 7.5 and exchange 2007. This exchange will reside inside a VM and i ...
Forum Discussion by symcs77 | 20 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution   Hello,   This week we are doing some tests with microsoft regarding Backup & Restore  of Microsoft Clustered environment.   I installed ...
Forum Discussion by SnirA | 20 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Master - 7.6.0.2 on 2k8R2 I've got a couple of AIX boxes running DB2 that I back up.  And every week when they're rebooted the policy for the log files ...
Forum Discussion by D.Flood | 18 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Exchange DAG 2010 transactional logs truncation not working.   Firstly,Is instant recovery backup same as full backups for Exchange DAG.I need a clarification ...
Forum Discussion by Ayes | 18 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hi Techs, We are facing issue while a Hyper V Backup. When I start a backup of the HyperV of 2012 Server. Virtual Machine is moving to Saved State and backup ...
Forum Discussion by punbs | 15 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, we have a situation where we see sanclient backups fail with 83 error after recycling/reboot of few of linux mediaservers on some sites..but this is not the ...
Forum Discussion by Sym_2010 | 14 Jul 2014 | 5 comments