Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I just installed BE 2015 at a client and I'm a little confused.  The environement I have at the moment is this: Dell Physical Server running vmWare esxI host ...
Forum Discussion by JimDettman | 04 May 2015 | 3 comments
I need a solution Dear All, I want to perform my first ever restore SAP using BRRestore. But it got failed:  May 4, 2015 4:03:11 PM - begin Restore May 4, 2015 4:03:12 PM - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sheriff_e47 | 04 May 2015 | 6 comments
I need a solution BE 2014 Sp 2 Host Hyper-V server 2012 with 4 server 2012 guests. All have the latest updates. All agents have been updated and are advertising to the backup ...
Forum Discussion by Razornet | 03 May 2015 | 5 comments
I need a solution Environment:  netbackup appliance (master/media), 2.6.0.3, client is physical box running windows server 2012 standard.  This is a file share, which is configured as a ...
Forum Discussion by Tommen | 30 Apr 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) When I check  ...
Forum Discussion by C_Moisan | 30 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution I got this problem when performing backup with flat files and Exchanage emails, "WIN32 32: The process cannot access the file because it is being used by another ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 30 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution Hi there, I wonder if someone could assist me with a new problem I'm experiencing since upgrading from BUE2014 to BUE15. Many of my VMware based virtual ...
Forum Discussion by Codders | 29 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I have not being able to backup Ubuntu 12.04 with backup exec 2014. some results from my ubuntu server ps -elf | grep beremote | grep -v grep 4 S root      ...
Forum Discussion by scubablue | 28 Apr 2015 | 14 comments
I need a solution Hi, I have BE 2014 SP2, windows 2008 R2 SP1. I have upgrade Backup Exec 2014 to SP2. All virtual machine backups end with the error 0xe0009b61: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by enzo | 28 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I have BackupExec 2010, I Install the agent in a Red Hat 5.11, but when I try to list the folders on BackupExec I heva a problem, the folders of the server ...
Forum Discussion by rcunha | 28 Apr 2015 | 1 comment