Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, i have this file server(terabytes of data) backed up with accelerator turned on. i want to calculate the data growth, but not possible to get the exact ...
Forum Discussion by Aris56 | 03 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Netbackup Master AIX 7.6.1.1 Netbackup Client AIX 7.6.1.1 Using an include/exclude list.  The exclude list contains * (to exclude everything)  the include list ...
Forum Discussion by bmaro | 02 Sep 2015 | 9 comments
I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hello guys, We are used BE 2010 R3,and our de duplication is not working.As per symantec engineer instruction,we upgrade to BE 15.but still De duplcation is not ...
Forum Discussion by shaabin | 31 Aug 2015 | 6 comments
Edit the /etc/httpd/conf/httpd.conf file by using the following Terminal command: vi /etc/httpd/conf/httpd.conf Input the entries listed below after pressing the ' i ' key in between the lines that have been hashed out and include ...
Article by Joshua Johnson | 26 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi colleagues, For a customer I have to integrate two seperate databases into VCS 6.2 running on Oracle Linux. However I have no experience with both of them. And ...
Forum Discussion by sanderfiers | 17 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Guys, I need some help for regarding USB blocking through SEPM 12.1.6 server. MY Demands.. * I need completed usb blocking Exclude :Phone ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution I upgraded to Windows 10 about 3 weeks ago.  The only incompatible software was Symantec Endpoint Protection.  So when I ran the Windows 10 upgrade, it got rid of the ...
Forum Discussion by Idiot | 15 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments