Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello folks! We are running Backup Exec 2012, with a weekly backup of our primary server that has Exchange 2010. The server has a 1TB drive, and a quick ...
Forum Discussion by BCAAFC IT | 28 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, i need to restore some Exchange 2010 PF items. Backup works fine for backups of Pulic Folder Store ... But restore failes with strange errors ... ...
Forum Discussion by JuergenB | 28 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Dear all, My purpose is to reuse the unuseful media, however, I'm not sure my command is right or not to remove the unuseful media. Ex: the unuseful media ...
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, i can´t backup or even connect to my sql server 2014 Std Edition? What i did ... I disabled the firewall at the remote server. I added the service ...
Forum Discussion by JuergenB | 24 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution I have been using Microsofts DPM 2007 on a W2K3 32-bit server since 2007.  Used BE for many years before that including netware Agents.  Still have Version 11 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pjamme | 23 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Currently, I am the service transition manager to put into service a large-scale government systems for my client. The backup results is not giving me confidence in ...
Forum Discussion by James Khor | 22 Jul 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) After yet another sucessful 7.6 upgrade I noticed the following at a customer site. It seems that between 7.5.0.6 and 7.6.0.2, VMware ...
Forum Discussion by Morten Seeberg | 22 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   Kindly note that i wanted to create a job with the same selection list as that of a previous job. When openning the selection list it does not load, and ...
Forum Discussion by lanloun | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, Is there anyone out there in the community that has developed ANY scripted solution that can manage EMC VMAX snapshots on fiber/block storage? This ...
Forum Discussion by Adrian N | 21 Jul 2014 | 1 comment