Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi ! I search the best policy for EV backup policy in Netbackup ! How you backup EV ? How you backup closed partition ? You use 1 policy or various ...
Forum Discussion by brunosousasf | 22 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello I have a new server 2008 r2 and for some reason i cant establish a trust to with backup exec 2012 and the server I keep getting an error message Warning: ...
Forum Discussion by desireemm | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Looks like the manual implies there is not need for seperate MS-SQL backups as they automating included in the policy type - MS-SharePoint ....a correct ...
Forum Discussion by Jim-90 | 21 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I migrated Netbackup server Operational Systema from W2K3 to W2K8 R2 and performed successfully the catalog restore. All environment is working proporly ...
Forum Discussion by nandolester | 21 May 2015 | 1 comment
I need a solution I wish to back up my Oracle 12c database direct to tape using Netbackup client 7.5 for Sun Solaris 10 however the oracle_link script says it isn't compatible with ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 21 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi ! I don't can backup sharepoint and exchange with granular option. I has been configure NFS Service as docoumentation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brunosousasf | 19 May 2015 | 12 comments
I need a solution I have a Dell server with Server 2012 R2 installed. I am trying to install Backup Exec 2012 but get an error that it is not compatible. Tech support said it was. I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Church Server Man | 19 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I'm just looking for some clarification on configuring VMWare backups using the agent. My master is running 7.6.1.1 as are our 5230 Appliances ...
Forum Discussion by Kevin O'Connor | 19 May 2015 | 3 comments
I need a solution Friends, NBU Master & Media SuSe Linux 10 SP2 NB?U 7.6.0.3 Really strange problem. I can't seem to inventory the diskpool, unable to see the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 19 May 2015 | 7 comments
I need a solution Reviewed prior threads on Status 46 but did no see solution to this particular issue.  SQL backups running finie for months until this past weekend.  Of course ...
Forum Discussion by Will Restore | 19 May 2015 | 13 comments