Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, If I use the command "delete backupset" inside RMAN, what's happen on the ntbackup's catalog? My backup was deleted or are still ...
Forum Discussion by Rick80 | 01 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Folks , Need some urgent attention of whom who is willing to help me out  There are 4 hyper V host that are connected through SAN switches to HP's MSA ...
Forum Discussion by vikas.nautiyal | 31 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hi guys, What is the use of the sql client tool install on sepm 12.1.5 server? if is not install what is the issue? You need this on the You need ...
Forum Discussion by shaabin | 31 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hello, I'll try to explain my problem but I don't speak very well english. I use BE 12.5 ans office 365 64bits. On every laptop in my company I ...
Forum Discussion by damienpc31 | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hope someone can help with an issue i am having. currently in the middle of a patch rollout across an estate of 3000 machines. At least half of these machines are ...
Forum Discussion by DaraghBurns | 31 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to automate the installation of DCSA 6.0 on Windows Server 2008; however when I launch the installation via command line or script, no install takes place; ...
Forum Discussion by CJK 2 | 29 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution hi everyone, Good day i need help, how to run remotely liveupdate in silent ( user cant see a windows of live update) using psexec. can help me exact script ...
Forum Discussion by jun82 | 28 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Team, Our Syamntec Opscenter is hosted on win 2008 x64 machine and OpsCenter version is 7.6.0.3 its craeting large temp files in C drive (OpsCenter is installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 27 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments