Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hello Sym-People, Recently we have installed a new Sharepoint 2013 farm which consist of the following systems: 1 Application node 2 WFE nodes 2 SQL ...
Forum Discussion by Borealis | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, One of my clients wants to purchase BE 2014 Server license + Symantec Desktop & Laptops option; He wanted a confirmation that BE 2014 has the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 16 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi guys, I need the clarification on this, does DLP 12.0.1 agent support MAC OS? Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by azrulikhwan | 15 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,  Could someone tell me what is the function of "backup exec vss provider" ? How does it benefit the backup process ? It is set to manual in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 14 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Recently set up a new Site Server with Task and Package services. I set up 2 sites: Site1: Contains the NS which has NBS and Task Subnet for this site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all , I have created few HI polcies to check . I need to know do I also need SEP 12.1.5 for endpoints ? or HI policies will also work on SEP 12.1.4 or earlier ...
Forum Discussion by Outrageous | 11 Dec 2014 | 18 comments