Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am trying to create backup jobs in BE2014 for my infrastructure. First problem I have is, that althoughI Have installed the Agent on my SQL and Exchange servers, the ...
Forum Discussion by IT Dan | 19 Aug 2014 | 3 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution **** Moved to new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Govarthanagiri | 17 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, My customer´s environment is this: - One server(2012) with SharePoint 2013 server(only one server in the farm) - One server(2012) with MS SQL ...
Forum Discussion by nackros | 12 Aug 2014 | 19 comments
I need a solution Hello Experts,   Need some help here, Regarding Netbakcup installation on solaris step by steps. Got to know that there was 3 packages to install i,e VRTS_ICS, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 08 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi to everyone, this is my first topic, I have a problem with restore of my Backup Exec. The backup exec it's installed on a windows server 2008r2, with ...
Forum Discussion by HachiGo79 | 05 Aug 2014 | 19 comments
I need a solution Hi, Backup Exec 2010 DLO.  An account was renamed and everything is working fine. The new name has been reflected on the DLO console and the backup jobs are ...
Forum Discussion by MKART | 04 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am trialing Ghost Solution Suite for my company as we are concidering rolling it out on all of our machines, what we want to use it for is to take an image of a ...
Forum Discussion by chrismartin | 04 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Bonjours à tous s'il vous plait j'ai mon serveur de media backup exec 2010 r3 installé sur mon controleur de domaine qui fonctionne tès bien et je ...
Forum Discussion by karaguer | 02 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello,   Even though my restore job completes successful - no file(s) are being restored.  I tried restoring both just the individual file itself and the ...
Forum Discussion by bcelio | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, i need to restore some Exchange 2010 PF items. Backup works fine for backups of Pulic Folder Store ... But restore failes with strange errors ... ...
Forum Discussion by JuergenB | 28 Jul 2014 | 17 comments