Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, Need help on the issue. SQL Backup is getting partially successful, this is skipping a single database. Master Server : Solaris Client : Windows ...
Forum Discussion by pankaj.narang | 19 Dec 2014 | 1 comment
Hello, we have a netbackup domain (master, media servers, storage servers with msdp and NBU Appliances), sharing three different networks... Netbackup box communications occur on a dedicated high speed network which is not routed (backup network) ...
Idea by marmau_06 | 19 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi everyone! I have a question about BE 2014. I manage to running the BE to back up my Exchange 2013 Server. Can anyone help me how to back up and restore ...
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution My BUE 2012 setup with an HP G2 1/8 Autoloader keeps hanging on Device Discovery. Is there a hot fix or something for this issue. I've tried rebooting, ...
Forum Discussion by briank8to | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution BE2010 R3 SP4 with all hotfixes applied. Ran remote agent install again after SP4 and hotfix applications and installed necessary updates on remote servers. ...
Forum Discussion by mhcChris | 18 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I am attempting to backup a 2010 Exchange server that is on a Windows 2012 server running Backup Exec 2012.  I have all of the very latest patches and hotfixes ...
Forum Discussion by JPink2 | 18 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I have been using the remote ssh commad execution with AIX hosts running NBU 7.0. Later the applications were migrated to Solaris 11 and with NBU 7.5.0.7. We ...
Forum Discussion by mahesh Wijenayaka | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Am I missing something or is NetBackup way behind in Hyper-V support compared to VMWare.  We have a VMWare and a Hyper-V implementation and we have replication for ...
Forum Discussion by wizardberry | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All, Our Windows VMWare backups are failing with status cannot connect on socket(25) . I refered to the technote below , but I am a bit confused by ...
Forum Discussion by empress_srk | 17 Dec 2014 | 3 comments