Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I have a weekly full backup and daily differential backup policy that is backing up 5TB+ to tapes. The problem i am having is that even though the weekly full backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CodyH | 09 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi everyone, I have a backup job directly to a tape. I have the Ultrium 200/400GB tape. The problem is sometimes the compression isn't good enough that a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dki | 02 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Is it possible with BEMCLI to check if a given file has been backed up by Backup Exec, providing for instance file path/size/modification date? If not, is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maurox | 02 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello. I use Backup Exec 2014. I have 2 servers as Backup Server. And so I installed Backup Exec 2014 with "Central Admin Server Option" on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by takaratta | 01 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, We have a client with Backup Exec 2012 R3 in 6 different sites. The environment is Windows Server 2003/2008 R2, but this migrating different ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Esteban_E | 01 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I am using BE 2010 R3 & my drive shows offline ! Dont know what has happened can someone help on the same ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vivek parmar | 13 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Server W2K8R3 CAS Server W2K8R3 MMS Symantec Be2012 Windows & Symantec on the same patchlevel We had to update firmware on tape-drive and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bandit61 | 13 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello everyone. So we are using BE 2012 (14.0 1798.1364), yesterday we noticed that our backups got stuck in the state queued, because we should import ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Donalb | 12 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution I have a Windows Server 2008 R2 64-bit with SP 1 installed on it and I have also installed Symantec Backup Exec 2014 SP 1 on it.  There is also a HP MSL G3 Series tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by robosull | 04 Nov 2014 | 5 comments