Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a BE2014 Environment with CASO and I need retain a backup set to infinite. How I can do this with tape backup set? The option "Retain" in backup set ...
Forum Discussion by Jarzamendia | 29 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution I am running Backup Exec 2012 SP4 (ver 14 Rev 1798) running on a Windows Server 2008R2 SP1 dedicated physical server.  This server backs up a number of physical and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chris Krohn | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Every week I get this error, since upgrading to BE 2014: \\SELMA.rl.int\C:\Windows\SYSVOL\sysvol\rl.int\DO_NOT_REMOVE_NtFrs_PreInstall_Directory was not found, or ...
Forum Discussion by RL_BEAdmin | 25 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All ,    I'm using Backup Exec for years without a problem .. Recently my Backup Exec 2010 R3 , started to give me some troubles .. accessing some ...
Forum Discussion by Cornelius | 22 Aug 2014 | 10 comments
I need a solution Hi all, I have a HP 1/8 G2 LTO-5 3000 SAS Autoloader to perform data backup to tape from a server running Windows 2008 R2. The server was installed with Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 21 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Everything was working fine until several days ago I reboot server for some other reason, then I cannot start the Backup Exec because all the related services cannot ...
Forum Discussion by netneo | 19 Aug 2014 | 2 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, My query is related with symantec netbackup client services. Scenario: As per our system policies we need to change privledge users password periodically. ...
Forum Discussion by nrlhasan | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All I'm in the process of writing and testing a DR plan, but I have limited resources. I have an 2 Hyper-v Host one with a virtualised domain controller ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ACampbell-SCL | 11 Aug 2014 | 13 comments
I need a solution Hi All, I just migrated from 2010 R3 to 2014, specifically to get Server 2012 support. I did a fresh install on a new server and rebuilt my backup jobs from ...
Forum Discussion by Noah Adams | 07 Aug 2014 | 5 comments