Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, i don't find a cmdlet for delete older existing backup sets from an Media Server. From the UI, Backup and Restore, select a Server and Backup Sets. ...
Forum Discussion by HAM GG | 22 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am running BE 2012 and I'm trying to back up a new server. Since the server is offsite it is acting as it's own media server. When I try to back it ...
Forum Discussion by prs246191 | 20 Oct 2014 | 14 comments
I need a solution Hi, I have a copy of Backup Exec 2014 V-Ray Edition running on Windows Server 2012 R2. Although it did work fine, I can no longer backup some of my clustered ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bestseany | 13 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution I'm running a Windows 7 64 bit. I just installed a free trial of Symantec Backup Exec. When I try to run the program, this error appears:     I ...
Forum Discussion by Mir0 | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I'm currently doing full & differential backups of my ESXi 5.1 systems using the AVVI and GRT for applications for one backup set and GRT for files (without ...
Forum Discussion by Jan Gruyaert | 06 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I want to backup my Backup Exec server. I am aware that I need: Data folder (For DB backup) Catalogs folder (Not technically necessary but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LozBC | 02 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, As above really! We are backing up our servers using BE defined passphrase (256 bit AES encryption) on our LTO5/6 drives. We are going to start ...
Forum Discussion by LozBC | 02 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I'm using Backup Exec 2014 in a server Windows Server 2008R2 and the job finished with exception  V-79-10000-11233 - VSS Snapshot error for an other specific ...
Forum Discussion by KSA Admin | 02 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hello,   I'm having trouble with Backup Exec failing on a VSS error while backing up the System State. I fully updated Backup Exec to take that out of ...
Forum Discussion by Meebo | 25 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Dear, Would help to solve the problem below. It is set on the media. What media use on the JOB. I use Backup Exec 2012. Once a week, I perform a full ...
Forum Discussion by ricardodru | 15 Sep 2014 | 3 comments