Video Screencast Help

Search

Search results

Our weekly backups are all scheduled for a Friday, and write to disk and then to tape via backup and linked duplicate jobs respectively.  Most weeks, on a Monday we find that some of the jobs have status "Missed", with error: e000e020 - The ...
Idea by ray_diack | 31 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, We have Backup Exec 2010 R3 which is installed on 2008 R2 server. We are running jobs on B2D and on tape, B2D jobs are running successfully but jobs which ...
Forum Discussion by nitin ranjan | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, Another set of BE queries... I am trying to understand how the Duplication stage works in a job. Currently I am targeting dedupe first... then adding a ...
Forum Discussion by LozBC | 28 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Backup Exec 2014. Noticed there are lots of log-files in C:\ProgramData\Symantec\Backup Exec\PushLogs directory. Currently I really don't want Backup Exec to do ...
Forum Discussion by deeroad | 23 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I'am currenlty in site A. I'am trying to do a catalog using tapes from site B (full backup the the month of November (3 tapes) and month of October (3 ...
Forum Discussion by lmdpedat | 17 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Community I have got an Storage of 2 TB on a Windows 2012 Server. (Storage Pool, Parity, 1 Volume) My Exchange Server should be backed up there. But after ...
Forum Discussion by Ecofin | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, I just installed Backup exec 2014. Tape backup is too slow, it spends too much time before the IO running. ...
Forum Discussion by Cao_Sue | 14 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Olá Estou com problemas para iniciar o serviço "beserver.exe". Estava funcionando normal. O erro começou depois que parei os serviços do Backup Exec no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpalma | 10 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Has anyone else experienced after updating to the latest push from LiveUpdate for BackupExec 2014 the BackupExec Server service not starting?  I thought at first it ...
Forum Discussion by jonathan.sumrall1 | 10 Jul 2014 | 2 comments