Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have BE2104 V-Ray lisence. BE2014 is installed in virtual server.... and yes, I know this is not recommeded by Symantec, but I anyway have this kind of setup. ...
Forum Discussion by dss_thinktank | 23 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone. We have been using BE 2010 for years to backup our 6 servers. We have 1 media server and the others have various agents. We use B2D to a NAS for ...
Forum Discussion by NetworkJay | 21 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi everyone So I discovered a problem with our BackupExec12 setup, installed on Windows Server 2008 and has remote agent installed on all our other servers running ...
Forum Discussion by AppleHead493 | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I need to move BEDB to an SQL server 2012 box. Actually boxes, because I have 2 SQL servers 2012 with Availability Groups enabled, however it is ...
Forum Discussion by isl_it | 19 Jan 2015 | 13 comments
I need a solution Hi There, I'm looking to configure BE2014 on Windows Server 2012 (or 2008R2), on a VM running on vSphere ESXi5.5. (The hypervisor will have to stay on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 321-b@ckup | 13 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution Hello Guys, I hope someone can answer this question for me and that is from within BE 2014 with the option to backup the database using the "Full - Back up ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vdang | 07 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution My BUE 2012 setup with an HP G2 1/8 Autoloader keeps hanging on Device Discovery. Is there a hot fix or something for this issue. I've tried rebooting, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by briank8to | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution BE2010 R3 SP4 with all hotfixes applied. Ran remote agent install again after SP4 and hotfix applications and installed necessary updates on remote servers. ...
Forum Discussion by mhcChris | 18 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I have two tape Media Sets. Full Backup Daily Backup Both have their Overwrite Protection Period set to 12 weeks. I use differentials Monday ...
Forum Discussion by LozBC | 16 Dec 2014 | 4 comments