Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution I am having this problem on a number of servers since upgrading to Backup Exec 2014.  We spent a whole day working with one server to determine what can be causing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BernardJL | 10 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution   This is a problem that seems to be around most of the time.  When our SBS2003 Server is restarted (normal shutdown, normal start-up) the "Backup Exec ...
Forum Discussion by BernardJL | 24 Jun 2011 | 11 comments
With the limitations using "policy" based backups and with the need to run a large number of "one-off" jobs, there should be an API or library to create and manage jobs, and media sets. Since "Backup Exec" uses SQL it ...
Idea by BernardJL | 11 May 2011 | 2 comments
We have implemented and used your "policy based" backups.  They seem to be cumbersome and have at least one major issue that reduces their value as a feature. Perhaps we are missing something, but here is a sample scenario we run across: ...
Idea by BernardJL | 11 May 2011 | 2 comments
I need a solution We are using "backup to disk" devices for all our backups.  We have done so for some time and the operations are stable. However, it appears that when ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BernardJL | 11 May 2011 | 6 comments
One of the recurring problems we are always facing with Backup Exec (2010 R2) is the way :"backup-to-disk" files and folders are handled. Here are the features we would like to see improved: 1.  Have the ability to switch to another ...
Idea by BernardJL | 08 Mar 2011 | 6 comments
I need a solution After running Backup Exec 2010 R2 with all fixes applied for some time, we have noticed that the backup to disk files are identified as "full" even if they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BernardJL | 07 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution We have one "backup-to-disk" file in the media set "Scratch".  It shows the small green arrow indicating the file is "in-use".  But ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BernardJL | 24 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution We are having a hard time figuring out what is going on here.  It seems this should be a simple operation but it is not working as expected. Here is the simple ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BernardJL | 07 Oct 2010 | 5 comments