Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi All, Does anyone ever seen this error before when trying to backup VMware ESXi into LTO-3 tape drive directly ? I'm having problem in writing the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 12 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All, I'm having problem in restoring a VM from the tape numerous time, the scenario was like this: Backup: From VMware ESXi i backed up the VM into ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 12 Oct 2010 | 14 comments
I need a solution Hi All, Is it advisable or OK to write the backup data of Exchange Server 2007 mailbox into LTO-3 tape directly after the office hours ? what about the data ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 11 Oct 2010 | 11 comments
I need a solution Hi Everyone, Has anyone here ever crash their Backup Exec 2010 R2 media server 64bit while scheduling the backup job ? mine just crashed and i lost all of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 07 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Hi All, Is this possible to automate the tape inventory process based on the Insert event not the scheduled job ? because when i insert the tape manually i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 06 Oct 2010 | 10 comments
I need a solution Hi All, Is there a way to make the tape backup insertion easier rather than: 1. go to Devices tab and then right click and inventory the tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 06 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Hi All, is there any possible way to change the date time stamp of BE 2010 R2 Media server from MM/DD/YYYY into DD/MM/YYYY ? in my Windows Server 2003 I have ...
Forum Discussion by Symanticus | 05 Oct 2010 | 2 comments
I need a solution Hi All, I'm having problem with backing up large file backup into single LTO-3 tape drive ? it is said "The job failed with the following error: The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 05 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Hi All, I've already followed the article in this page to backup and set permission of my SharePoint 2007 SP2 Farm:  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 19 Sep 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All,   I'm having problem in starting the Symantec VSS writer from the services console, see the following diagnosis log:   Log Name:     ...
Forum Discussion by Symanticus | 15 Sep 2010 | 4 comments