Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, i don't find a cmdlet for delete older existing backup sets from an Media Server. From the UI, Backup and Restore, select a Server and Backup Sets. ...
Forum Discussion by HAM GG | 22 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution My company is currently upgrading to Backup Exec 2014. We were previously using BE 2010 with DLO on our laptops and some desktops. Now, with BE 2014, DLO is not ...
Forum Discussion by Zedicus | 21 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I am running BE 2012 and I'm trying to back up a new server. Since the server is offsite it is acting as it's own media server. When I try to back it ...
Forum Discussion by prs246191 | 20 Oct 2014 | 13 comments
I need a solution Hi, I have a copy of Backup Exec 2014 V-Ray Edition running on Windows Server 2012 R2. Although it did work fine, I can no longer backup some of my clustered ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bestseany | 13 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution I'm running a Windows 7 64 bit. I just installed a free trial of Symantec Backup Exec. When I try to run the program, this error appears:     I ...
Forum Discussion by Mir0 | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I'm currently doing full & differential backups of my ESXi 5.1 systems using the AVVI and GRT for applications for one backup set and GRT for files (without ...
Forum Discussion by Jan Gruyaert | 06 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I want to backup my Backup Exec server. I am aware that I need: Data folder (For DB backup) Catalogs folder (Not technically necessary but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LozBC | 02 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, As above really! We are backing up our servers using BE defined passphrase (256 bit AES encryption) on our LTO5/6 drives. We are going to start ...
Forum Discussion by LozBC | 02 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I'm using Backup Exec 2014 in a server Windows Server 2008R2 and the job finished with exception  V-79-10000-11233 - VSS Snapshot error for an other specific ...
Forum Discussion by KSA Admin | 02 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hello,   I'm having trouble with Backup Exec failing on a VSS error while backing up the System State. I fully updated Backup Exec to take that out of ...
Forum Discussion by Meebo | 25 Sep 2014 | 8 comments